#decaracontraelcie. Fes-te una foto amb els teus motius per tancar el CIE!

foto_modelTeniu un minut? Us animem a fer un petit gest més per enfortir la difusió de la campanya i assegurar l’èxit en les mobilitzacions dels propers dies 17 i 18 d’octubre!

La proposta que us fem consisteix a:

1. Descarregar-se el cartell adjunt i escriure-hi una raó breu per al tancament del CIE (pot ser la mateixa de l’adhesió al manifest).

2. Fer-se una fotografia amb el cartell. Volem obtenir el màxim de fotografies per tal que l’acció sigui massiva! Per tant, us animem a que, individualment, tothom es faci la fotografia amb el seu motiu per tancar el CIE de BCN. I també a fer fotos conjuntes, per entitats, etc..

3. Penjar-la a Twitter a partir del dimarts 7 d’octubre amb el HT #decaracontraelcie i menciónant a @tancaremelcie (per tal de poder compartir-vos).

L’objectiu és demostrar que hem perdut la por i que tots i totes posem la nostra cara contra la vergonya del CIE de Barcelona. Algunes de les fotografies es podran visualitzar a l’acte del 17 d’octubre i els cartells es podran reutilitzar a la protesta del dia 18.

Aquí teniu una proposta de possible Tweet per publicar la foto:

“(Jo/Nosaltres) #decaracontraelCIE #17O (motiu, ex: per aturar les tortures) + (link foto) + @tancaremelcie, i tu?”

Mireu qui més ha donat la cara:

Checklist comunicatiu!: Si doneu suport a la campanya col·laboreu podeu col·laborar en la seva difusió realitzant les seguents accions comunicatives. Comproveu si ja les heu fet!

  • Fer-vos seguidors/es de @tancaremelcie a Twitter
  • Feu clic a “m’agrada” al Facebook de la campanya
  • Inseriu el bànner de la campanya als vostres blocs / web. Descarregueu-lo!
  • Demaneu-nos materials per difondre i us els farem arribar Escriviu a info@tancaremelcie.cat  o truqueu al 933 570 050

 

Gràcies! Si tots/es anem #decaracontraelCIE, ho aconseguirem! #tancaremelCIE!