Necessitem el teu suport perquè no torni a obrir el CIE de Barcelona

El CIE de Barcelona està tancat provisionalment, per fer-hi obres «de millora». Però cap intervenció ni cap millora a les instal·lacions del centre justificaran la seva existència: la privació de llibertat de persones per no tenir permís de residencia, per haver-lo perdut o no poder-lo renovar, és una vulneració de drets flagrant. I com a societat no podem tolerar un espai opac on es vulneren els drets de les persones.

Tenim fins el febrer del 2016 – data prevista per la reobertura- per mobilitzar-nos fins aconseguir el tancament definitiu del CIE de Barcelona. Exigir a les institucions a complir amb els seus compromisos en la lluita contra els CIEs. Obrir els ulls a la ciutadania sobre les terribles conseqüències d’aquests centres i de la maquinaria racista que és la política migratòria, estatal i europea. Per Vergonya, per Justícia, per Dignitat, perquè no volem ser còmplices.

És per això que cal sumar les forces de totes nosaltres: dels ciutadans i ciutadanes, del teixit associatiu, dels moviments socials… Des d’ara mateix comença el compte enrere per aconseguir, entre totes, que el CIE de Barcelona no torni a obrir mai més. Et sumes a la lluita?

Què pots fer:

  • Participar i ajudar a difondre les mobilitzacions i accions que s’organitzaran durant els propers mesos. Anirem informant a la web i les xarxes, però ja pots apuntar: 30 de gener, mobilització popular amb Judici Popular al CIE de Barcelona.
  • Fer seguiment de tota l’actualitat de la lluita contra el CIE a través de l’etiqueta #CIEmaiMés i dels perfils a les xarxes socials:
  • Unir-te a la plataforma «Tancarem el CIE» i sumar-te a algun grup de treball. Necessitem caps i mans! Vine a la propera assemblea (dimecres 2 de desembre a les 19h a Rbla. Santa Mònica 10 1a planta) o envia’ns un correu a info@tancaremelcie.cat

El CIE tanca