Adhesions de persones a títol individual

Llegir Manifest

Adhesions de persones a títol individual

Manifest
Nosaltres, associacions, ciutadanes i ciutadans de Catalunya, hem decidit tancar el Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de Barcelona.

No entenem ni acceptem l’existència de llocs on es poden retenir, fins a dos mesos, persones que no han comès cap delicte, sinó tan sols una falta administrativa, i fer-ho amb menys garanties que en una presó. Un espai on es vulneren de forma sistemàtica els Drets Humans, un lloc on ningú va poder evitar que persones com tu -el Jonathan, l’Idrissa, el Mohamed i l’Alik-, hi perdessin la vida o decidissin posar-hi fi.

El CIE és un espai totalment opac, al qual les organitzacions i institucions que vetllen pels Drets humans no poden accedir ni exercir cap control, on els abusos i les agressions per part dels policies a les persones retingudes són freqüents, i on no es garanteix el dret a la tutela judicial per tal de poder denunciar aquestes situacions.

Tot això passa al CIE de Barcelona però també a la resta de CIEs de l’Estat espanyol. I és per això que no els volem, ni aquí ni enlloc. L’existència d’un CIE a Barcelona suposa un dramàtic retrocés en el compliment dels Drets humans a la nostra ciutat i al nostre país: efectivament, els CIEs són incompatibles amb els Drets humans i amb la igualtat de les persones, i són totalment impensables en un nou model de país.

Hi ha moltes més raons per tancar el CIE de Barcelona, però una sola de les anteriors ja és suficient per fer-ho.

Per Vergonya !!
Per Justícia !!
Per Dignitat !!
No volem ser-ne còmplices

[signature]

1,484 signatures

Comparteix amb els teus amics:

   

Vostè acepta que les dades personals (nom, cognoms i email) siguin incorporades en la base de dades de titularitat de SOS Racisme Catalunya amb domicili Rambla de Santa Mònica, 10 1ª planta 08002, podent, en tot cas, i en qualsevol moment accedir, rectificar, modificar o cancel·lar les dades proporcionades mitjançant correu electrònic dirigit a sosracisme@sosracisme.org

 


Últimes signatures
1,484Gemma Garcia Parellada
1,483tere sutil fuertes INJUSTICIA
1,482Laia Balaguer CIE = control, repressió, autoritarisme, desaparició dels drets humans, abusos, injustícia, VERGONYA!
1,481Marta Rosique i Saltor
1,480Nom
1,479Rut Ribas
1,478Miquel Coll i Fontanet Perquè cal construïr un país al servei de les classes populars, vinguin d'on vinguin. Perquè l'antiracisme hauria de ser inherent a la condició de demòcrata.
1,477Joana Pinyol Sans
1,476Maria Basora Sedó Per mantenir una presó que no es troba dins el sistema penitenciari, pre privar de la llibertat i de la vida a persones que no han comes cap delicte sino una falta administrativa i per jutjar a les persones pel seu origen i no pel que realment han comès.
1,475Èlia Palomas Oliva Per racisme institucional, per vulneració dels drets humans i perquè cap persona és il.legal
1,474Georgina vila És una vergonya!
1,473Luis Manuel Sanmartin Cava Els drets humans son la base de tota legitimitat: el respecte a la vida és el reflex de la democràcia a la qual tota societat ha d'aspirar i aconseguir.
1,472Nom ISABEL BOYER GRACIA prou d´abusos!!!
1,471Marié Morales
1,470Gemma Monsó Puigcercós Es inhumà, no respecta els Drets Humans. Es injust, indigne....
1,469NomÀngel Torres i Miralles justícia, dignitat i Drets Humans
1,468Ferran Juliachs
1,467David Farràs Piera Perquè cap persona és ilegal. Perquè tots els humans som immigrants o tenim familiars més o menys propers que ho són. Perquè el primer ésser humà té origen a l'Àfrica. Perquè tots som immigrants, tots som humans i tots tenim els mateixos drets. Perquè pensar en contra de tot això és tenir una ment retrògrada, és anar en contra dels drets humans i és creure's superior.
1,466Oscar Xavier Galindo Castilla Pel respecte dels drets de les persones immigrades i la protecció de la seva integritat física
1,465Ricard Sanchez Andres Per dignitat de les persones
1,464Vicente Araque Elvira Per injust, insolidari i antievangélic
1,463Roser Guardia Riera
1,462Ingrid Garcia Rovira Perquè cap ser humà és il·legal, perquè mai havia d'existir, per uns Drets Humans reals!!
1,461Antonio García Iglesias
1,460Ferran Clavé Díaz Per la privació de llibertat a aquells que no han comès cap delicte
1,459Matías Adam
1,458Isàvena Opisso Atienza
1,457Marta Negre Busó
1,456Maria Teresa Pinzón R. Ninguna frontera de Estado puede violar los derechos de las personas, Ninguna persona es ilegal
1,455Núria Massegur Munné
1,454Laura Targarona Rifà Per humanitat
1,453Emilio Rojo Rodes No es una solució per la migració i es un atac als drets de les persones
1,452Josep Mª Bullich i Sarró
1,451Carles Ramos Solé És tracta d'una presó encoberta
1,450Nom Joan A. de Luna Riera El CIE no és un camp de refugiats. El CIE és una presó.
1,449José María Boscà de Vasconcelos Cap persona es ilegal
1,448Jesús Gallegos López Per vergonya, per justícia, per dignitat, per humanitat, perquè no vull ser-ne còmplice, perquè els Drets Humans han de ser-ho per a tothom i per moltes raons més.
1,447NomRamir Bullich Catà de la Torra (07764146j) Elemental respecte als drets de les persones
1,446Biel Bestué de Luna disconformitat ideològica amb la raó de la seva existència
1,445Zulma Andrea Sierra Bedoya No tenir documentació és un delicte administratiu, no penal i per tant, no s'hauria d'anar a una "pressó" encoberta com es un CIE. Ningú té garanties ni al menys carcelàries.
1,444Gemma de Luna Riera no estic d'acord en empresonar als emigrans
1,443YOHANKA GUERRA ORELLANE Estoy en contra de todo tipo de racismo y fascismo.Los CIES fomentan el racismo institucional
1,442Montserrat Torres i Fabrés Perquè el #NouPais ha de ser capdaventer en la lluita pels drets humans i la dignitat de les persones
1,441Imma Boj labios El pavellon de Misiones a Barcelona va deportar entre 1952-5 al voltant de 15.000 persones migrades d'altres provincies. Per sort no va disuadir la inmigracio i durant el franquisme la poblacio catalana es va duplicar i la gent no va deixar d'arribar. Hauriem d'apendre de la historia.
1,440MARTA HERNANDEZ ES UNA VULNERACIÓ CONTINUADA DELS DRETS HUMANS
1,439Remei Polls Cucurull Són centres opacs, sense garanties de cap tipus que no serveixen per a res, nomès per afegir sofriment, pur racisme vers les persones migrans.
1,438Nom Assumpta Prats Llqdó Perquè és indecent retenir totes aquestes persones, van arribar marxan de la guerra i de la fam.
1,437Anna Batlle Pèlach
1,436Carmina Vallverdú Calderó No es legal, ni humà.
1,435Adriana Velásquez Melo